Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرمان زرین‌کوب تهیه کننده سریال «یاور» که پیش از این با نام‌های «بهشت، دوزخ، برزخ» و «دیپلم» مطرح شده بود درباره جزئیات همکاری تازه خود با سعید سلطانی و سعید مطلبی کارگردان و نویسنده آثار پرمخاطب به خبرنگار مهر بیان کرد: پروژه‌ای را به تازگی شروع کرده‌ایم بالاخره همه ما در شرایط کرونایی درگیر فعالیت‌های تولیدی و اجرایی هم هستیم و اگر هم به پروژه‌ها ورود نکنیم کرونا همچنان وجود دارد پس باید طبق برنامه‌ریزی کارها انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زرین‌کوب اضافه کرد: در این پروسه ممکن است کرونا یا هر اتفاق دیگری هم رخ دهد اما هر پروژه‌ای یک ریشه زمانی دارد و نمی‌توان آن را رها کرد. سریال فعلی ما هم جزو برنامه‌های تعریف شده بود و ناچار بودیم آن را به تولید برسانیم و به تعهد خود عمل کنیم تا آنتن کنداکتور خالی نماند.

«یاور» کلید خورد

وی درباره ساخت پروژه جدید خود و سلطانی که پیش از این «بوم و بانو» را به پخش رسانده بودند، گفت: سریالی را به تازگی کلید زده‌ایم و اکنون در حال تولید آن هستیم که پیش از این اسامی موقتی داشت و اکنون «یاور» نام دارد.

وی درباره همکاری دوباره با سلطانی و مطلبی بعد از «ستایش» اظهار کرد: کار با سعید سلطانی خیلی لذت‌بخش است. مطلبی هم نویسنده‌ای است که بسیاری سابقه او را می‌شناسند، همکاری ما از «ستایش» آغاز شد و خوشحالم این همکاری دوباره فراهم شده است.

این تهیه کننده درباره اینکه سریال جدید وی چقدر می‌تواند همچون «ستایش» مورد اقبال مردم قرار بگیرد، گفت: من این توقع را برای خودم در همه کارها ایجاد می‌کنم و می گویم باید کاری باشد که مخاطب دوست داشته باشد چه از لحاظ قصه و چه به صورت بصری، پتانسیلی داشته باشد که مخاطب آن را دنبال کند. سعید مطلبی یک ملودرام نویس متبحر است و سلطانی هم در فرم اجرا و در انطباق با فیلمنامه و نزدیکی به حس نویسنده به گونه‌ای پیش می‌رود که در مجموع هر دو برگ برنده یک سریال هستند و قصد ما هم این است که «یاور» هم مثل «ستایش» پربیننده باشد.

رقابت سخت با سریال‌های تلویزیون و نمایش خانگی

وی اضافه کرد: در عین حال باید این را هم در نظر گرفت که زمان پخش، شرایط و… همه ویژگی‌هایی است که می‌تواند یک سریال را از حیث پرمخاطب بودن متفاوت کند. اکنون در شبکه نمایش خانگی و در خود تلویزیون، سریال‌های متفاوتی در حال تولید است که رقابت را سخت می‌کند. از طرفی کرونا باعث شد که نتوانیم به همه بازیگرانی که می‌خواهیم دسترسی داشته باشیم؛ بازیگری که انتخاب درستی است اما به دلیل شرایط یا سن و سال امکان حضور در سریال را ندارند و به پروژه نمی آیند. تولیدات زیادی هم در حال فعالیت است و دایره انتخاب‌ها را محدود می‌کند.

زرین‌کوب با اشاره به انتخاب بازیگران توضیح داد: داریوش ارجمند، علی باقری، محمد حاتمی و زهرا سعیدی از جمله بازیگرانی هستند که تاکنون انتخاب شده‌اند اما هنوز نقش‌هایی هستند که باقی مانده‌اند.

تهیه کننده «ستایش» درباره اینکه چقدر ممکن است سراغ معرفی یک چهره جوان مثل نرگس محمدی باشند، گفت: در این سریال بیشتر سراغ چهره‌ها و بازیگران شناخته شده و در مرحله بعد سراغ تئاتری‌ها خواهیم رفت.

تم جوانمردی یا فیلمفارسی؟

وی درباره فضای قصه این سریال و اینکه برخی تم آثار سعید مطلبی را فیلمفارسی دانسته‌اند نیز اظهار کرد: قصه این سریال در ادامه ملودرام‌های سعید مطلبی قرار دارد و البته در قسمت‌هایی هم معمایی می‌شود. اگر یکی از مهمترین المان‌های آثار فیلمفارسی را جوانمردی بدانیم این سریال هم روی همان مضامین حرکت می‌کند. با این حال او به گونه‌ای قصه می‌نویسد که مخاطب جذب می‌شود و اثر را دوست دارد.

تهیه کننده «مرگ تدریجی یک رویا» درباره زمان پخش این سریال نیز اظهار کرد: این سریال از جمله گزینه‌های ماه رمضان است و اکنون هم به صورت فشرده در حال تولید کار هستیم که یک گروه به کارگردانی سعید سلطانی و گروه دیگر به کارگردانی اصغر نعیمی در حال تولید هستند.

وی اضافه کرد: ما سعی کردیم به شدت پروتکل‌ها را رعایت کنیم تا مجموعه را به زمان مشخص برسانیم. تولید را هم نمی‌توان متوقف کرد چون ارتزاق حدود ۸۰ نفر در هر پروژه سریالی در تلویزیون که هر یک خانواده‌ای دارند و مجموع آنها به ۴۰۰ نفر در هر پروژه می‌رسد وابسته است. اتفاقاً این روزها باید عواملی که در پشت صحنه و صحنه یک کار، فعالیت می‌کنند بیشتر حمایت شوند. برخی از همکاران ما و عوامل سریال‌ها حقوق و دستمزدی از همین آثار دارند که اگر دریافت نکنند زندگی‌هایشان لنگ می‌شود.

قصه «یاور» تلخ نیست

زرین‌کوب درباره فضای سریال و اینکه ممکن است در رمضان برای مخاطب غمگین باشد یا خیر عنوان کرد: قصه تلخ و غمگین نیست. البته بستگی به حساسیت مخاطبان دارد با این حال از قصه‌ای شیرین و جذاب برخوردار است و گره‌هایی دارد که آن را معماگونه کرده است.

تهیه کننده «بوم و بانو» درباره آخرین مجموعه خود که در نظرسنجی‌ها رتبه پایینی را علی رغم حفظ برخی استانداردها را کسب کرده بود، گفت: نظرسنجی‌ها درباره این سریال تا حدی از کج سلیقگی‌هایی برخوردار بود و به نظرم به «بوم و بانو» کم لطفی شد. البته ما نظرسنجی عوامل ما و باقی عوامل نظرات مردم را دریافت کردیم که از سریال رضایت داشتند چون بازی‌ها، بازسازی تاریخ، قصه و… از شرایطی حرفه‌ای برخوردار بود.

کد خبر 5105369 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: آرمان زرین کوب سریال ستایش فیلمفارسی سعید سلطانی ویروس کرونا قاسم سلیمانی تئاتر ایران شبکه پنج سیما فیلم سینمایی چهاردهمین جشنواره سینما حقیقت فیلم کوتاه شبکه سه سیما موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی سی و نهمین جشنواره فیلم فجر سریال ایرانی حضور هنر ایران در جهان سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر موسیقی پاپ حال تولید تهیه کننده سعید مطلبی زرین کوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره رویداد Apple Let Loose شب گذشته

ایتنا - رویداد Let Loose اپل شب گذشته برگزار شد و این شرکت از جدیدترین محصولات و نوآوری‌های خود رونمایی کرد که بارزترین آنها معرفی آیپد پرو با تراشه جدید M4 و قلم اپل و صفحه کلید جادویی بود.
یکی دیگر از رویدادهای اپل برگزار شد و همانطور که انتظار می‌رفت، بیشتر پیرامون آیپد(iPad) بود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ما اکنون اولین دستگاه اپل را شاهد هستیم که از تراشه M4 در آیپد پرو (iPad Pro) بهره می‌برد و این شرکت به ‌طور شگفت‌انگیزی ترجیح می‌دهد آن را به جای یک مک معرفی کند. همچنین یک آیپد ایر(iPad Air) ارتقا یافته در دو اندازه ۱۱ و ۱۳ اینچی معرفی شد.

برخی به‌روزرسانی‌های لوازم جانبی نیز در این رویداد معرفی شد که با توجه به اینکه قلم اپل(Apple Pencil) در تصویر تیزر این رویداد برجسته بود، چندان غافلگیرانه نبود.

اکنون بدون مقدمه بیشتر در ادامه به بیان خلاصه‌ای از همه چیزهایی که اپل در رویداد کوتاه و پربار Let Loose خود اعلام کرد، می‌پردازیم.

آیپد پرو
برای مدتی انتظار می‌رفت که هر آیپد پرو به‌روز شده دارای تراشه M3 باشد، اما اپل تصمیم گرفت تا آن را به تراشه مورد انتظار M4 جدید خود مجهز کند و این مدل تبلت خود را در بالاترین سطح ارائه دهد.

اپل می‌گوید این دستگاه جدید ۵۰ درصد عملکرد سریع‌تری نسبت به آیپد پرو با تراشه M2 ارائه می‌دهد.

گفته می‌شود که عملکرد رندر آن چهار برابر سریع‌تر از M2 Pro است. برای اولین بار در آیپدها، اپل پشتیبانی از حافظه پنهان پویا و ردیابی پرتو با شتاب سخت‌افزاری را برای آیپد پرو ارائه کرده است.

اپل روی بازدهی انرژی آن نیز کار کرده است. این شرکت می‌گوید M4 می‌تواند عملکردی مشابه M2 اما با استفاده از تنها نیمی از توان ارائه دهد. بنابراین اگر از تبلت برای کارهایی استفاده می‌کنید که خیلی سنگین نیستند، باتری آن می‌تواند برای مدت طولانی‌تری دوام بیاورد.

 
ارتقای مهم دیگر آیپد پرو، فناوری نمایشگر جدیدی به نام اولد دوپشته (Tandem OLED) است که همانطور که از نام آن پیداست، از دو پنل OLED که روی هم قرار گرفته‌اند، بهره می‌برد. این بدان معناست که این تبلت رنگ‌های غنی‌تر و سیاه‌های عمیق‌تری را در چیزی که اپل آن را نمایشگر Ultra Retina XDR می‌نامد، ارائه می‌دهد. اپل می‌گوید حداکثر میزان روشنایی آن ۱۰۰۰ نیت در حالت استاندارد و ۱۶۰۰ نیت برای حالت HDR است.

گفتنی است که پنل‌های OLED آیپد پرو با وجود دو لایه بودن همچنان نازک‌تر از نمایشگر LCD هستند. برای این منظور، اپل می‌گوید آیپد پرو در حال حاضر به نوعی نازک‌تر از آی‌پاد نانو است که آن را به باریک‌ترین محصول این شرکت تاکنون تبدیل کرده است.

همچنین برای اولین بار در آیپد پرو از فناوری نانوشیشه استفاده شده است که البته تنها در مدل ۱ ترابایتی آن گنجانده شده است.

یکی دیگر از تغییرات قابل توجه این است که دوربین جلویی ۱۲ مگاپیکسلی اولترا واید(فوق عریض) اکنون در لبه افقی این تبلت قرار دارد که می‌تواند کاربرانی را که صفحه کلید با آن کار می‌کنند، خوشحال کند.

قیمت آیپد پرو جدید از ۹۹۹ دلار برای مدل ۱۱ اینچی و ۱۲۹۹ دلار برای مدل ۱۳ اینچی شروع می‌شود که هر کدام دارای ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی هستند. ضمن اینکه سیم‌کارت‌خور بودن آنها ۲۰۰ دلار به قیمتشان می‌افزاید.

تراشه M4
آیپد پرو اولین محصول شرکت اپل است که از تراشه M4 استفاده می‌کند و جالب است که از آن قبل از اینکه در مک‌بوک‌ها استفاده شود، استفاده شده است.

تراشه M4 دارای یک پردازنده مرکزی(CPU) جدید با حداکثر چهار هسته عملکردی و 6 هسته بهره‌وری است. یک پردازنده گرافیکی ۱۰ هسته‌ای نیز در آن وجود دارد.

گفتنی است که موتور عصبی این تراشه بر یادگیری ماشین و هوش مصنوعی متمرکز شده است. اپل می‌گوید این موتور عصبی قادر به انجام ۳۸ تریلیون عملیات در هر ثانیه است که ۶۰ برابر سریع‌تر از اولین موتور عصبی است که در تراشه A۱۱ معرفی شد.

ویژگی‌های هوش مصنوعی که M4 در آیپد پرو ارائه می‌دهد شامل ارائه زیرنویس‌های زنده و در لحظه، امکان جداسازی سوژه‌ها و حذف پس‌زمینه در ویدیوها و نت‌نویسی خودکار موسیقی‌ها است.

احتمال اینکه ما اواخر امسال شاهد ظهور مک‌بوک‌های مجهز به تراشه M4 باشیم، زیاد است. چیزی که ممکن است مردم را از خرید مک‌بوک ایر با تراشه M3 که پرفروش‌ترین لپ‌تاپ ۱۳ و ۱۵ اینچی روی کره زمین است، منصرف کند.

 
دلیل اصلی صرف نظر اپل از نسل سیلیکونی با آیپد پرو احتمالاً انتقال به سخت افزار هوش مصنوعی قبل از برگزاری کنفرانس جهانی توسعه دهندگان آن در ماه ژوئن است. انتظار می‌رود این شرکت در ماه آینده بیشتر در مورد آنچه که قصد دارد با هوش مصنوعی در تمام محصولات خود انجام دهد، صحبت کند.

آیپد ایر
آیپد ایر(iPad Air) پس از اینکه بیش از دو سال روی تراشه قدیمی M1 گیر کرده بود و به‌روزرسانی آن خیلی طول کشیده بود، اکنون آخرین مدل آن با تراشه M2 عرضه می‌شود. هنوز می‌توان آن را یک ارتقای قابل توجه نسبت به مدل قبلی در نظر گرفت.

آیپد ایر نیز در دو اندازه ۱۱ اینچی موجود و اندازه جدید و بزرگ‌تر ۱۳ اینچی عرضه می‌شود. این امر باعث می‌شود که این تبلت مقرون به صرفه‌ترین آیپد با صفحه نمایش بزرگ باشد.

ضمن اینکه دوربین جلوی آن نیز در سمت بلندتر آن قرار گرفته است که بسیاری از هواداران را خوشحال کرده است.

این شرکت فضای ذخیره‌سازی پایه این تبلت را نسبت به نسل قبلی دو برابر کرده و به ۱۲۸ گیگابایت رسانده است.
 
قیمت مدل ۱۱ اینچی از ۵۹۹ دلار شروع می‌شود و مدل ۱۳ اینچی نیز ۷۹۹ دلار قیمت دارد. همچنین برای اتصال سلولی 5G باید ۱۵۰ دلار اضافی پرداخت.

همانند تقریباً هر چیز دیگری که اپل شب گذشته به نمایش گذاشت، آیپد ایر جدید نیز چهارشنبه هفته آینده عرضه خواهد شد.

قلم جدید اپل
قلم جدید اپل(Apple Pencil) شب گذشته معرفی شد و ترفندهای جالبی از جمله بازخورد لمسی در آستین خود دارد.

این قلم با نام Apple Pencil Pro از یک حرکت فشاری جدید نیز پشتیبانی می‌کند. بدین صورت که اگر آن را بچرخانید، می‌توانید جهت قلم‌مو و قلم را تغییر دهید، درست همانطور که با قلم و کاغذ واقعی انجام می‌دهید.

 

مورد هیجان‌انگیز درباره قلم جدید اپل پشتیبانی از ویژگی Find My support برای اولین بار است. این ویژگی با توجه به اینکه امکان جا گذاشتن و گم کردن این قلم بسیار بالاست، قطعا با استقبال کاربران مواجه می‌شود.

قلم جدید اپل ۱۲۹ دلار قیمت دارد و پیش‌سفارش‌های آن از امروز پذیرفته شده و از ۱۵ مه ارسال می‌شود.

صفحه کلید جادویی اپل
اپل دیشب یک صفحه کلید جادویی(Magic Keyboard) جدید نیز معرفی کرد که البته فقط با آیپد پرو سازگار است.

این صفحه کلید جادویی از آلومینیوم ساخته شده است تا حس بهتری به کاربر بدهد و شاید به کاربران کمک کند باور کنند که آیپد پرو جایگزینی مناسب برای لپ‌تاپ است، چیزی که اپل مدت‌هاست آن را القا می‌کند.
 
این صفحه کلید دارای یک صفحه لمسی بزرگتر با پشتیبانی از بازخورد لمسی است، در حالی که یک ردیف از کلیدهای عملکردی دارد که به یک صفحه کلید سنتی شبیه است.

صفحه کلید جادویی جدید اپل نیز هفته آینده عرضه می‌شود و اگر آن را برای آیپد پرو ۱۱ اینچی بخواهید، ۳۰۰ دلار قیمت دارد، در حالی که برای مدل بزرگتر آن ۳۵۰ دلار باید پرداخت.

دیگر خبرها

  • (عکس) ازدواج سپند امیرسلیمانی با بازیگر مشهور تلویزیون
  • همه چیز درباره رویداد Apple Let Loose شب گذشته
  • قیمت طلا امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد