Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرمان زرین‌کوب تهیه کننده سریال «یاور» مجموعه رمضانی شبکه سه سیما که فریدون شهبازیان آهنگسازی آن را بر عهده دارد درباره وضعیت این آهنگساز مطرح موسیقی به خبرنگار مهر بیان کرد: فریدون شهبازیان به دلیل شکستگی استخوان که برایش پیش آمد نیاز به عمل جراحی داشت که امروز قرار است لگن و دست خود را عمل کند و پین بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خدا را شکر حال عمومی استاد شهبازیان خوب است و بعد از عمل جراحی باید دو تا سه روز در بیمارستان تحت مراقبت باشد.

زرین‌کوب در ادامه درباره دلیلی که باعث شد برای ساخت موسیقی سریال سراغ این آهنگساز مطرح و باسابقه بروند توضیح داد: خیلی از هنرمندان ما به ویژه کسانی که پیشکسوت هستند در حوزه‌های مختلف بازیگر، موسیقی، کارگردانی و فعالیت دارند اما کمتر سراغشان می‌رویم و در دایره محدودی از انتخاب‌ها کار می‌کنیم. درحالیکه این افراد صاحب سابقه و تجربه هستند و از لحاظ کسوت به کار ارزش می‌دهند.

تهیه کننده «یاور» و «ستایش» درباره همکاری با فریدون شهبازیان نیز عنوان کرد: او می‌تواند اعتبار خوبی برای سریال باشد به ویژه که سریال «یاور» یک تم جوانمردی دارد و استادانی چون شهبازیان سابقه کارهای این چنینی دارند، من هم فکر کردم شاید این افراد انگیزه بیشتری برای چنین مفاهیمی داشته باشند و اگر قبول کنند برای ما اعتبار است.

این تهیه کننده با اشاره به شخصیت متعهد شهبازیان عنوان کرد: با توجه به اتفاقی هم که رخ داد ایشان با همان شرایط ساعت‌ها کار کردند تا موسیقی سریال را بسازند و حتی نمی‌خواستند عمل جراحی کنند اما خدا را شکر با توصیه دکتر پذیرفتند که عمل کنند.

وی درباره پذیرش پیشنهاد ساخت موسیقی از سوی شهبازیان که سال‌هاست ادامه داد: وظیفه ماست که در آثارمان سراغ افراد پیشکسوتی چون او برویم و خدا را شکر ما از ایشان خواهش کردیم و ایشان هم قبول زحمت کردند تا آهنگسازی سریال را بر عهده داشته باشد. بنای ما این است که فارغ از آورده‌ای که این افراد در زمینه تجربه و دانش بسیاری بالایشان دارند از حضور خودشان هم استفاده کنیم.

فریدون شهبازیان آهنگساز مطرح کشور است که این روزها در حال ساخت موسیقی سریال رمضانی «یاور» به کارگردانی سعید سلطانی بود و چند روز پیش به دلیل افتادن از پله‌های استودیویی که در آن مشغول آهنگسازی بود دچار شکستگی و آسیب جسمانی شد.

کد خبر 5185629 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: فریدون شهبازیان سریال ایرانی شبکه سه سیما آهنگساز فیلم سینمایی حضور هنر ایران در جهان فیلم کوتاه ویروس کرونا سریال نون خ فیلم مستند تئاتر ایران شهید سید مرتضی آوینی آلبوم موسیقی موسیقی ایرانی شبکه مستند سیما شبکه پنج سیما هفته هنر انقلاب اسلامی شبکه یک سیما فریدون شهبازیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۷۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر

حفظ تناسب اندام در سبک زندگی کم‌تحرک امروزی موثر است بنابراین با چند تمرین ساده می‌توانیم خطرات مرتبط با کم تحرکی را کاهش دهیم.

به گزارش ایسنا، در دنیایی که توسط مشاغل پشت میزی قبضه شده است، پیامدهای سلامتی سبک زندگی کم‌تحرک، به‌طور فزاینده‌ای آشکار و نگران‌کننده می‌شود. این تحقیق شواهد علمی را بررسی که خطرات مربوط به دوره‌های طولانی نشستن را مشخص می‌کند و مداخلات عملی را برای مقابله با این اثرات نامطلوب ارائه می‌دهد.

خطرات سلامتی سبک زندگی کم‌تحرک چیست؟

عوارض سلامتی مرتبط با سبک زندگی کم‌تحرک به‌دلیل شیوع روزافزون مشاغل پشت میز نشینی که نیازمند نشستن طولانی‌مدت دارند، به نگرانی عمده برای سلامت عمومی در سراسر جهان تبدیل شده است. بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که کارکنان اداری به‌طور متوسط ۴ تا ۹ ساعت در روز را پشت میزهای اداری خود می‌نشینند. این ساعت‌ها معادل ۲ ماه بی‌تحرکی در سال است.

نشستن طولانی‌مدت در محل کار می‌تواند اثرات مخرب جدی برای سلامتی از بدن درد جزئی و مزمن گرفته تا چاقی و بیماری‌های قلبی عروقی داشته باشد. نتایج تحقیق جدید روی کارکنان پست نشان می‌دهد کارگرانی که در مشاغل پشت میزی کار می‌کنند دور کمر بزرگتر و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بیشتری در مقایسه با افرادی با فعالیت‌های میدانی دارند.

به‌طور خاص، نتایج تحقیق نشان می‌دهد که نشستن بیشتر از ۵ ساعت با افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر و افزایش ۰.۲ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی همراه است.

نشستن طولانی‌مدت با سطح کمتر انرژی نسبت به ایستادن یا راه رفتن همراه است. این امر منجر به تجمع چربی اضافی در بدن به خصوص در ناحیه شکم می‌شود. علاوه بر ایجاد چاقی، این چربی اضافی می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا (پر فشار خونی)، دیابت نوع ۲ و سطح بالای کلسترول خون را افزایش دهد.

نتایج مجموعه فزاینده‌ای از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نشستن طولانی‌مدت بیش از ۸ ساعت در روز بدون هیچ‌گونه فعالیت بدنی با خطر مرگ‌ومیر مشابه با چاقی و سیگار مرتبط است. همچنین ثابت شده است که خطرات سلامتی مرتبط با نشستن طولانی‌مدت را می‌توان با انجام ۶۰ تا ۷۵ دقیقه ورزش با شدت متوسط در روز کاهش داد.

مرگ زودرس، مضرترین پیامد مرتبط با نشستن طولانی‌مدت یا سبک زندگی کم‌تحرک است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، سالانه حدود ۳.۲ میلیون مرگ زودرس در سراسر جهان به‌دلیل سبک زندگی کم تحرک رخ می‌دهد. کارکنانی که ساعات طولانی در محل کار می‌نشینند در مقایسه با افرادی که ساعات کمتری در محل کار می‌نشینند، ۱.۴ برابر بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس پس از ۱۲ سال قرار دارند.

نشستن طولانی مدت می‌تواند منجر به تجمع خون در ساق پا و پا شود و این نواحی را متورم و دردناک کند. در بدترین موارد، می‌تواند منجر به تشکیل لخته‌های خون در ورید عمقی پا (ترومبوز ورید عمقی) شود. این وضعیت بالقوه خطرناک است زیرا لخته می‌تواند به ریه‌ها منتقل شود و باعث آمبولی ریه شود.

نشستن طولانی‌مدت با وضعیت نامناسب می‌تواند بار قابل توجهی را بر نخاع، شانه‌ها و باسن وارد کند. این امر می‌تواند منجر به کمردرد و عوارض ستون فقرات شود. ناهنجاری مداوم وضعیتی می‌تواند منجر به خستگی عضلانی، سفت شدن خم‌کننده‌های ران، کاهش انعطاف پذیری ستون فقرات، ضعیف شدن عضلات سرینی باسن و همچنین ضعیف شدن استخوان‌ها (پوکی استخوان) شود.

نشستن طولانی‌مدت به‌عنوان عاملی مستقل در ایجاد بدخیمی در نظر گرفته می‌شود. شواهد نشان می‌دهد که نشستن بیش از ۸ ساعت در روز می‌تواند خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ، آندومتر، تخمدان، ریه و پانکراس را افزایش دهد.

چگونه بر خطرات سلامتی ناشی از نشستن طولانی مدت غلبه کنید؟

مجموعه بزرگی از شواهد که پیامدهای منفی نشستن طولانی مدت را برای سلامتی برجسته می کند، همچنین به این واقعیت اشاره می‌کند که حتی یک حرکت آرام در بین نشستن طولانی مدت می‌تواند به سلامتی بهتر منجر شود.

بر اساس نظر متخصصان، حرکت هر ۳۰ دقیقه یا یک ساعت می‌تواند برای پیشگیری از مشکلات قلبی عروقی و همچنین اسکلتی- عضلانی مفید باشد. حرکات مکرر در طول روز در خنثی کردن اثرات منفی نشستن طولانی‌مدت موثرتر از انجام تمرینات هوازی با شدت متوسط به‌مدت ۱۲۰ تا ۱۵۰ دقیقه در هفته است.

زمان نشستن در محل کار را می‌توان با استفاده از میز تبدیل وضعیت نشسته به ایستاده یا میز تردمیل کاهش داد. دستگاه‌های گام‌شمار یا برنامه‌های یادآوری گوشی‌های هوشمند برای کنترل عادات بی‌تحرکی و پیگیری فعالیت‌های روزانه مفید هستند. علاوه بر فعال بودن، تمرکز بر زمان و کیفیت غذای مصرفی نیز مهم است. داشت رژیم غذایی سالم و متعادل به موقع در پیشگیری از افزایش وزن و چاقی بسیار موثر است.

لازم به‌ذکر است، میز تبدیل وضعیت از نشستن به ایستادن میزی است که به کاربر امکان می‌دهد با پایین آوردن یا بالا بردن سکوی کار (میز) بین نشستن و ایستادن متناوب باشد. همچنین میز تردمیل دستگاه ورزشی است که کارکنان اداری ممکن است از آن برای انجام فعالیت بدنی بیشتر در طول روز کاری خود استفاده کنند.

تمرین پشت میزی

«تمرین پشت میزی»، اصطلاح جدیدی است و تمریناتی را تعریف می‌کند که می‌توان در طول روز کاری هنگام کار پشت میز انجام داد. مجموعه فزاینده‌ای از شواهد نشان می‌دهد که تمرین پشت میزی گزینه واقع‌بینانه، در دسترس و قابل اجرا برای مقابله با شرایط سخت  شغل کم‌تحرک است. چنین تمرین‌هایی در کاهش استرس، افزایش انرژی، افزایش انعطاف پذیری و دامنه حرکتی و بهبود بهره‌وری کلی بسیار موثر هستند.

روال مفید تمرین پشت میزی

اثرات منفی نشستن طولانی‌مدت بر سلامتی را می‌توان به سادگی با استراحت ۳۰ ثانیه‌ای و تکان دادن کل بدن کاهش داد.

بالا انداختن شانه یکی دیگر از تمرینات مفید برای آرام کردن عضلات شانه، گردن و بازو است. بالا انداختن شانه با نفس عمیق کشیدن و بالا بردن شانه‌ها تا حد گوش‌ها انجام می‌شود و همه عضلات را تا حد ممکن منقبض می‌کند. پس از پنج ثانیه نگه داشتن این وضعیت، حین بازدم، شانه‌ها به سمت پایین می‌آیند. این تمرین باید ۱۰ بار تکرار شود.

برای تیلت جانبی، سر به سمت شانه راست متمایل می‌شود و به‌مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه در موقعیت خود قرار می‌گیرد و سپس به حالت اولیه باز می‌گردد. برای کشش بهینه، گوش باید حدود شانه را لمس کند. همین کار باید برای سمت چپ نیز تکرار شود.

اسکات با کمک صندلی، تمرین خوبی برای کل بدن است که باسن، پاها و نخاع را تقویت می‌کند تا فعالیت‌های روزانه را آسان‌تر کند. این تمرین با نشستن روی لبه صندلی و سپس ایستادن و دوباره نشستن در حالیکه بازوها در جلوی بدن قرار دارند انجام می‌شود. این کار باید ۱۵ بار تکرار شود.

دیپ پشت بازو برای تقویت عضلات بازو و شانه خوب است. تمرین با نگه داشتن لبه جلویی صندلی برای هر دو طرف انجام می‌شود. پاها دور از صندلی و صاف نگه داشته می‌شوند و پاشنه‌ها روی زمین قرار دارند. بدن تا جایی پایین می‌آید که بالای بازوها با زمین موازی شوند و به‌دنبال آن با فشار دادن به بالا با استفاده از عضلات پشت بازو به موقعیت اصلی بازمی‌گردد؛ این مراحل باید ۱۰ بار تکرار شود.

کشش قفسه سینه برای کاهش علائم مربوط به سفت شدن سینه مفید است. خطر آسیب عضله قفسه سینه را کاهش می‌دهد. این تمرین با قفل کردن انگشتان در پشت، صاف کردن بازوها و بیرون دادن قفسه سینه در حالت نشسته یا ایستاده انجام می‌شود. این وضعیت به مدت ۱۵ ثانیه انجام می‌شود.

کشش چهارگانه برای افزایش انعطاف بدن و کاهش کمردرد و زانو درد مفید است. تمرین به این صورت انجام می‌شود که در حالت ایستاده زانو را به عقب خم کنید و با یک دست مچ پا را بگیرید و تا حد امکان پا را بیاورید و به‌مدت ۳۰ ثانیه آن را نگه دارید.

کرانچ‌های نشسته برای تقویت و تثبیت عضلات مرکزی خوب هستند. در حالی که روی لبه صندلی نشسته‌اید و آن را از دو طرف نگه می‌دارید، پاها را از زمین بلند کرده و صاف می‌کنید، سپس پاها را به حالت کرانچ به سمت بدن جمع کرده و دوباره صاف می‌کنید. مراحل باید ۱۰ تا ۱۵ بار تکرار شود.

با ادغام تکنیک‌های تمرین پشت میزی مانند روتین‌های کششی سریع، تمرین‌های ناچیز و تنظیمات ارگونومیک در عادات کاری روزانه، افراد می‌توانند سبک زندگی فعال‌تری را حتی در محیط‌های ایستا ایجاد کنند. استفاده از فناوری و تقویت فرهنگ اداری حمایتی فرصت‌های بیشتری را برای فعالیت بدنی در ساعات کاری افزایش می‌دهد. پذیرش این راهبردها نه تنها منجر به بهبود سلامت می‌شود، بلکه به افزایش تمرکز، بهره‌وری و تندرستی کلی حین مسئولیت‌های حرفه‌ای کمک می‌کند.

منابع

        https://www.news-medical.net

https://www.ccohs.ca

https://www.ncbi.nlm.nih.gov

https://peppino.org

https://www.mayoclinic.org

https://www.yalemedicine.org

https://dhwblog.dukehealth.org

https://recreation.ubc.ca

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • یازدهمین جشنواره ورزشی زندگی به توان سلامتی-یزد
  • برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • اسطوره گزارشگری WWE از بهبود وضعیت سلامتی خود خبر داد
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن