Web Analytics Made Easy - Statcounter

جالب است بدانید که این سریال توسط سازندگان سریال «ستایش» ساخته شده و داریوش ارجمند هم کماکان در آن حضور دارد که البته قرار نیست نقش حشمت فردوس را تکرار کند، اما به هر حال خواه ناخواه رگه هایی از همان قدرت شخصیت و استحکام کاراکتر را می توانیم در اینجا هم از او ببینیم. در ابتدای روزهای پخش این سریال با آرمان زرین کوب، تهیه کننده این سریال گفت و گویی در جام جم آنلاین انجام دادیم که در ادامه می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چه شد که تهیه سریال «یاور» را بر عهده گرفتید؟
قبل از اینکه سریال تاریخی «بوم و بانو» را به کارگردانی سعید سلطانی روی آنتن شبکه دو ببریم، فیلمنامه «یاور» را به شبکه سه ارائه داده بودیم و پرونده آن باز بود. منتها پس از برگزاری جلسات مختلف با مدیران شبکه و البته نویسنده فیلمنامه به این نتیجه رسیدیم که زمینه و تم قصه واجد ساخت و پخش برای ماه مبارک رمضان هست. به همین خاطر در ادامه تم داستان «یاور» را تقویت کردیم و با نگاهی جدی تر آن را برای این شب ها تهیه و تولید کردیم.
زمینه یا تم فیلمنامه اولیه، واجد چه ویژگی هایی بود که در نهایت آن را برای تولید و پخش در ماه رمضان مناسب دیدید؟
تم این سریال «جوانمردی» است. ما ضمن اینکه این تم را قوی تر کردیم، المان ها و مفاهیم ماه مبارک رمضان را هم به آن افزودیم تا مناسب برای پخش در این ایام باشد.
«یاور» همکاری مجدد شما با سعید سلطانی و سعید مطلبی، کارگردان و نویسنده سریال پرمخاطب «ستایش» است. چرا اصرار دارید که تیم سه نفرتان را در سریال سازی حفظ کنید؟
از سال 87 که سریال «ستایش1» در دستور کار قرار گرفت با سعید سلطانی و سعید مطلبی آشنا شدیم و این آشنایی منجر به همکاری بسیار خوب و سریال پربیننده «ستایش» شد. طبیعی است وقتی همکاری یک تهیه کننده با گروهی مثبت باشد برای کارهای آینده هم به همان گروه مراجعه کند. متن های سعید مطلبی صاحب لحن است و همان لحن است که باعث جذابیت قصه می شود. حالا اینکه کارگردانی بتواند لحن داستان سعید مطلبی را با شیوه ای اصولی و هوشمندانه اجرا کند تبحری می خواهد که سعید سلطانی آن را دارد. به همین خاطر چرا من به عنوان تهیه کننده نباید همکاری ام را با چنین کارگردان و چنین نویسنده ای ادامه بدهم؟ ضمن اینکه وقتی شناخت بین طرفین بوجود می آید، طرفین درک بهترین از خواسته های یکدیگر دارند و در نهایت کاری تولید می شود که مخاطب آن را می پسندد.
ظاهرا داریوش ارجمند هم دیگر از اعضای ثابت تیم سریال سازی شما شده...
داریوش ارجمند بعد از «ستایش1» تقریبا در تمام سریال های ما حضور داشته. در سریال «ماه و پلنگ» که البته در خدمت سعید سلطانی در سمت کارگردان نبودیم و تنها سعید مطلبی به عنوان نویسنده با ما همکاری داشت هم داریوش ارجمند بازی داشت. نمی دانم، شاید بتوان گفت که ایشان هم دیگر از تیم ما شدند و البته ارتباط خوبی که مردم پس از پخش «ستایش» با کاراکتر حشمت فردوس برقرار کردند در این همکاری های مجدد بی تاثیر نبود.
یعنی قرار هست داریوش ارجمند در «یاور»، همان کاراکتر حشمت فردوس را با همان رفتار و سکنات بازی کند؟
اینکه داریوش ارجمند نقش اش را چطور در «یاور» بازی می کند به فیلمنامه ای برمی گردد که ما در اختیار ایشان قرار دادیم. وقتی ما در فیلمنامه نقشی داریم که اصول و منش و مرام خاص خود را دارد، طبیعتا سراغ کسی می رویم که در پیشینه کاری اش نشان داده که از عهده بازی در چنین کاراکترهایی به خوبی برمی آید و مردم هم او را با چنین ویژگی هایی پذیرفته اند. حالا اینکه چرا ما ایشان را برای بازی در سریال جدیدمان هم انتخاب کردیم به همان پیشینه «ستایش» ها برمی گردد. قطعا رگه هایی از شخصیت حشمت فردوس همیشه در کاراکترهای سعید مطلبی وجود دارد. چون ایشان در درام هایی که می نویسند دغدغه خانواده دارند. خانواده ای که صاحب نوه، پدر، مادر و قطعا بزرگ ترهایی است که به یکسری اصول پایبند و معتقد هستند. نهایتا می خواهم بگویم در سریال «یاور»، داریوش ارجمند حشمت فردوس را بازی نمی کند بلکه کاراکتری را بازی می کند که در فیلمنامه نوشته شده. حالا این کاراکتر و این فیلمنامه از آنجا که نوشته همان فیلمنامه نویس سریال «ستایش» است در بعضی جاها ممکن است شباهت هایی هم با هم پیدا کند.
اگر بخواهید قصه یک خطی سریال «یاور» را در یک یا دو جمله تعریف کنید چه می گویید؟
«یاور» قصه دو رفیق قدیمی است که بعد از سالها درهم تنیدگی، در شرایطی قرار می گیرند که همه چیز را تحت الشعاع خود قرار می دهد.   و احتمالا همین شرایط باعث چیرگی تلخی بر فضای داستان می شود...
نه، قصه «یاور» تلخ و غمگین نیست. البته به حساسیت مخاطب هم بستگی دارد، اما این سریال قصه‌ای شیرین و جذاب با گره‌هایی دارد که آن را معماگونه می کند.
ماه رمضان همیشه یکی از بهترین ایام برای پخش سریال و کنداکتور تلویزیون محسوب می شود، اما انگار سریال سازی در این ایام دیگر آن رنگ و بوی مثلا اواسط دهه 80 را ندارد! به نظر شما چه استانداردهایی را باید در سریال سازی به خصوص در این شب ها حفظ کرد که یک مجموعه تلویزیونی بهتر دیده شود؟
سوال شما مختص به ماه رمضان است، اما می خواهم من به طور کلی پاسخ آن را بدهم. ما به عنوان برنامه ساز نه تنها در ایام ماه مبارک رمضان، بلکه همیشه باید شرایطی را بوجود بیاوریم که مردم پای تلویزیون بنشینند. چند سالی است که مردم گرایش کمتری به تماشای تلویزیون دارند و این موضوع البته دلایل مختلفی دارد. اگر مبنا را مثلا 15 سال پیش قرار بدهیم؛ 15 سال فضای مجازی و پلتفروم ها به گستردگی امروز نبود یا شرایط اجتماعی جامعه با امروز خیلی تفاوت داشت و... . زمانیکه رضا عطاران سریال های ماه رمضانی می ساخت و مردم با آن می خندیدند با الان اصلا قابل قیاس نیست. در این زمانه خنداندن مردم کار بسیار سختی است یا خیلی سخت است که ملودرامی بسازیم که مردم تا قسمت آخر آن را دنبال کنند و بیشمار عوامل دیگر که سریال سازی را با محدودیت های زیادی مواجه می کند. با این وجود نباید از نظر دور داشت که مردم قصه را دوست دارند و ضمن توجه به محدودیت های موجود در تعریف برنامه سازی در کشور، ما باید خودمان را در قصه پردازی تقویت کنیم. به جوان ها اعتماد کنیم، مسیر ممیزی ها، شوراها و... را کوتاه سازیم و تا جایی که می توانیم از پتانسیل رسانه ملی که گستردگی مخاطب بسیاری دارد در جهت رشد نگرش و سلیقه مردم استفاده کنیم.  
 
منبع: ساناز قنبری – روزنامه نگار / جام جم آنلاین 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: یاور ماه رمضان شبکه سه سعید سلطانی آرمان زرین کوب داریوش ارجمند حشمت فردوس ستایش سریال رضا عطاران داریوش ارجمند سعید سلطانی حشمت فردوس سعید مطلبی سریال سازی تهیه کننده ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردپای زن معتاد در قتل شوهر خواهرش

پرونده کشف جسد مرد میانسال در انباری خانه‌اش پس از 10 روز با پیدا شدن ردپای خواهرزنش و مردی موادفروش، وارد مرحله تازه‌ای از تحقیقات شد.

به گزارش مشرق، دی‌ماه سال گذشته دختر جوانی قدم در اداره آگاهی پایتخت گذاشت و از ناپدید شدن پدرش حشمت خبر داد. دختر جوان زمانی که مقابل افسر پرونده‌ قرار گرفت، گفت: صبح روز گذشته راهی محل کارم شدم، اما وقتی به خانه برگشتم از پدرم خبری نبود. فکر کردم برای کاری از خانه بیرون رفته است، اما وقتی با تلفن همراهش تماس گرفتم با شنیدن صدای زنگ گوشی متوجه شدم تلفنش در خانه است. هر چه منتظر ماندم پدرم برنگشت و من هم به پلیس خبر دادم.

کشف جسد در انباری

با این شکایت تحقیقات پلیسی در رابطه با ناپدید شدن مرد میانسال آغاز شد تا اینکه چند روز بعد وقتی برادر حشمت برای سر زدن به برادرزاده‌اش و پیگیری وضعیت برادر خود راهی خانه آنها شد به محض ورود متوجه بوی تعفن شدیدی شد که از داخل انباری به مشام می‌رسید. وقتی موضوع را به برادرزاده‌اش گفت او منکر اطلاع از علت بوی تعفن شد اما وقتی مرد میانسال به سمت انباری رفت با دیدن قفل بزرگی که روی در بود تعجب کرد، چرا که قبلاً این قفل را ندیده بود. بنابراین قفل در انباری را شکستند و وارد شدند. آنها در کمال ناباوری با جسد حشمت در حالی که پتو پیچ شده و آثار خون روی بدنش دیده می‌شد، مواجه شدند.

ردپای دو مظنون

مرد میانسال موضوع را به پلیس اطلاع داد و تیم بررسی صحنه جرم ساعتی بعد راهی محل شدند. تحقیقات و معاینات اولیه متخصصان پزشکی قانونی در صحنه حکایت از آن داشت که زمان مرگ مرد میانسال با زمان ناپدیدشدنش یکی است.

با توجه به اینکه حشمت به قتل رسیده و خودرواش نیز ناپدید شده بود فرضیه سرقت قوت گرفت. در ادامه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت دریافتند که خواهرزن مقتول به نام شهلا نیز با آنها زندگی می‌کرده اما همزمان با قتل حشمت این زن نیز ناپدید شده است.

کارآگاهان در ادامه تحقیقات میدانی دریافتند، حشمت و خواهرزنش با هم اختلاف داشتند. یکی از همسایه‌ها در این رابطه گفت: شهلا اعتیاد شدیدی به مواد مخدر داشت و از زمانی که به اینجا آمده بود پای موادفروشان را نیز به خانه حشمت باز کرده بود. همسایه‌ها از این موضوع خیلی گلایه داشتند. می‌ترسیدند بچه‌هایشان بواسطه رفت‌وآمدهای مواد فروشان به خانه شهلا معتاد شوند. همسایه‌ها از حشمت خواستند به او تذکر دهد و همین مسأله باعث اختلاف آنها شده بود.

بدین ترتیب فرضیه دست داشتن زن جوان در این قتل قوت گرفت، از سویی تیم تحقیق دریافت که دختر مقتول در این مدت با خاله‌اش پنهانی در تماس بوده است. به دستور بازپرس موسی رضازاده، دختر جوان بازداشت شد و در تحقیقات گفت: دو سال قبل مادرم فوت کرد و از طرفی خاله‌ام نیز به خاطر اعتیاد از همسرش جدا شده بود. از آنجا که او جایی برای زندگی نداشت، از پدرم خواستم او را به خانه‌مان بیاورد. اوایل مشکلی نداشتیم اما از زمانی که پای موادفروشان به خانه‌مان باز شد و همسایه‌ها شکایت کردند، اختلاف بین آنها نیز شروع شد. پدرم چندین بار تصمیم گرفت شهلا را ترک دهد، اما او حاضر نشد به کمپ ترک اعتیاد برود.

او ادامه داد: درگیری‌ها ادامه داشت تا اینکه پدرم به صورت ناگهانی ناپدید شد. از خاله‌ام نیز خبری نبود و هر چه با او تماس می‌گرفتم، پاسخم را نمی‌داد. تا اینکه چند روز بعد از ناپدید شدن پدرم، خاله‌ام تماس گرفت و مدعی شد با مردی که موادفروش بوده، پدرم را به قتل رسانده است. او مرا تهدید کرد که نباید راز این جنایت را برملا کنم، من هم ترسیدم و سکوت کردم.

در ادامه بررسی‌ها، یکی از اهالی محل با پلیس تماس گرفت و راز این جنایت را برملا کرد و گفت: چند شب قبل در بزمی شبانه مرد موادفروشی به نام هوشنگ تعریف کرد که با همدستی زنی به نام شهلا مردی به نام حشمت را کشته است. با این اطلاعات به دستور بازپرس شعبه یازدهم دادسرای جنایی تهران دختر مقتول به اتهام اخفای ادله جرم بازداشت و دستور بازداشت شهلا و هوشنگ نیز صادر شد و تحقیقات برای دستگیری آنها ادامه دارد.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • پیدا شدن جسد مردی میانسال پس از ۱۰ روز در انباری خانه‌اش
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • ببینید | فریادهای تهیه‌کننده سریال‌های خاطره‌انگیز رضا عطاران بر سر فرد محکوم در پرونده مرگ مشکوک زهره فکور صبور در صحنه دستگیری!
  • روزگار بروبیای درشکه‌ها | وقتی خیابان‌های در سیطره درشکه‌ها بود
  • ردپای زن معتاد در قتل شوهر خواهرش
  • آیین رونمایی از کتاب عکس «مشهد در روزگار انقلاب»
  • «کاغذ شطرنجی» بهروز افخمی پروانه ساخت گرفت
  • «خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند