Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@09:05:44 GMT

یاور حق/ پدر و پسرهایی که مردم آنها را دوست دارند + فیلم

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۴۱۶۰

یاور حق/ پدر و پسرهایی که مردم آنها را دوست دارند + فیلم

‍‍‍‍‍‍

داریوش ارجمند در سریال یاور با پافشاری‌هایش بر موضع حق این پیغام را به برخی از مسئولین داد که چرا با اعمال غیرقابل دفاع آقازاده‌هایشان که ضربه‌ای به منافع مردم است کنار آمده‌اند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال "یاور" به ایستگاه پایانی رسید و از شبِ گذشته "بوتیمار" علیرضا نجف‌زاده که مدتی در صفِ انتظار به سر می‌برد، جایگزین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال سعید سلطانی با تمام نقدهایی که به آن وارد است آنتن را در شرایطی ترک کرد که در کنار همه آموزه‌های جوانمردی و خانوادگی‌‌اش، "یاور" ما را یاد رفاقت‌های قدیم و جدید و حق‌گویی و حق‌طلبی انداخت، در حالی که عده‌ای در هر شرایطی پایِ فرزندان‌شان می‌مانند؛ حتی بعضاً این اشتباهات و اتفاقات به منافع ملی هم ضربه زده است. 

بسیاری با دیدنِ سکانس‌های حق‌طلبی و حق‌گویی یاور، این سؤال برایشان به وجود آمد چرا برخی از آقازاده‌ها پدرانی همچون یاور نداشتند؟ وقتی شخصیت اصلی سریال رمضانی شبکه سه، فرزندش جمال و نوه‌اش محسن چلویی را به مراجع قضایی و انتظامی معرفی کرد. یک بار جابر از کارکنان چلوکبابی، به جمال پسرش ظنّ و گمان می‌برد که او دوست شفیقِ یاور (شامیز) را به قتل رسانده و او را تحویل قانون می‌دهد که بعد از بازجویی متوجه می‌شوند او قاتل نیست. در وهله بعدی به محسن چلویی مظنون می‌شود و باز یاور با علاقه بسیاری که به او دارد پا رویِ قلبش می‌گذارد و نوه‌اش را هم تحویلِ مراجع قانونی می‌دهد.

این رفتارِ او بسیار مورد استقبال مخاطبین قرار گرفته است. و بسیاری از کارشناسان را یادِ آن حدیث شریف  حضرت علی (علیه‌السلام) می‌اندازد که فرمودند «قُلِ الحَقَّ وَ لَو عَلی نَفسِک»- حق را بگو، هر چند به زیان خودت باشد- هرچند این حدیث بارها از لسانِ خیلی از مسئولین هم شنیده شده اما در عمل به سبکِ یاور کاری نکرده‌اند. البته مصادیق بارزی از بزرگانی وجود دارند که سبکِ زندگی و التزام عملی‌شان به قانون، شهره عام و خاص است. امروز جامعه ما نیاز به این قانونمندی و التزام عملی مسئولین دارد. نکته‌ای که هنرمندانه در سریال "یاور" مطرح شد و آن حق‌گویی است حتی اگر به ضررت تمام شود. 

سریال "یاور" از اول ماه مبارک رمضان به مدت 30 شب از شبکه سه سیما روی آنتن رفت و پنجشنبه شب در حالی به پایان رسید که بالأخره راز قتل مرموز شامیز با معرفی جالب و درس‌آموز "آصف" برملا شد. جایی که در جلسه صنف این بار آصف به پدرش درس بزرگی داد که می‌توان با راستگویی و صداقت، حقانیت و شرافت را به رخ کشید؛ سعید مطلبی نویسنده سریال همان‌طور که در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  گفت قصد داشت با قرار دادن دو نسل قدیم و جدید مثل یاور و شامیز و محسن و آصف، هم رفاقت‌ها و معرفت‌ها را نشان دهد و هم حق‌گویی و حق‌طلبی در زیر گرد و غبار مانده را برای نسل‌ها روشن کند. امروز هم می‌توان در زیر پرچم تکنولوژی، با معرفت و اخلاق‌مداری زندگی کرد و در سایه اخلاق و صداقت و شفافیت، حق را پایمال نکرد. 

اتفاقی که فکر می‌کنم سرمنزل و محور اصلی سریال "یاور‌" بود و البته به سبکِ برخی از سریال‌ها کنایه مستقیم به مسئولین نزد و بر سایه دیالوگ‌شناسی و موفقیت در مدارِ قصه پیش رفت. در ویدئوی زیر چند سکانس از این سریال را که به گونه‌ای تفسیر حدیث یاد شده از امیرالمومنین است، با هم مرور می‌کنیم:

جانشین سریال "احضار" مشخص شدنشست معرفتی سریال "احضار"| ارواح می‌توانند از عالم غیب خبر بدهند؟/ حقیقت احضار روح/ توضیحات کارگردان برای نرسیدن قسمت آخر+ فیلمچطور سریال‌ها خیابان خلوت می‌کرد؟/ وقتی "مسافری از هند" سکوی پرتاب بازیگران شد/ خاطره‌بازی با مجید مشیری

انتهای پیام/


.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فیلم شبکه سه رسانه ملی تلویزیون سریال فیلم شبکه سه رسانه ملی تلویزیون سریال حق گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است

ایسنا/کرمانشاه رئیس هیات فوتبال استان کرمانشاه از صدور مجوز بازگشت راهیان به لیگ دسته اول فوتبال کشور از سوی فدراسیون خبر داد.

علی محبی زنگنه در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به آخرین وضعیت بازگشت تیم راهیان کرمانشاه به لیگ دسته اول فوتبال، اظهار کرد: سال گذشته چند هفته مانده به شروع رقابت های لیگ دسته اول فوتبال همراه با مدیرعامل باشگاه راهیان با رئیس فدراسیون فوتبال نشستی داشتیم و موضوع بازگشت این تیم به لیگ دسته اول فوتبال مورد بررسی قرار گرفت. 

وی افزود: در همان نشست آقای تاج(رییس فدراسیون) اعلام کرد که تیم راهیان می تواند در رقابت های لیگ ۱۴۰۲ شرکت کند، اما از آنجایی که مسئولین باشگاه فرآیندهای لازم برای تشکیل و آماده سازی یک تیم را انجام نداده بودند، مقرر شد تیم‌شان در رقابت های سال ۱۴۰۳ حضور داشته باشد. 

رئیس هیات فوتبال کرمانشاه تصریح کرد: فدراسیون فوتبال مجوز بازگشت تیم راهیان را به این باشگاه داده و در مقابل شروطی هم داشته که مسئولین باشگاه راهیان آنها را قبول کرده‌اند. 

وی در خصوص تصمیم باشگاه راهیان برای حضور در رقابت های لیگ ۱۴۰۳ هم گفت: چند ماه پیش دیداری با مدیرعامل باشگاه راهیان داشتیم که ایشان اعلام کرد قصد دارند در رقابت‌های لیگ ۱۴۰۳ حضور داشته باشند. 

محبی زنگنه اضافه کرد: اکنون باشگاه راهیان فرصت کافی برای تشکیل و آماده سازی یک تیم تا زمان شروع رقابت های لیگ دسته اول فوتبال در اواخر تابستان را خواهد داشت. 

به گفته این مسئول، فدراسیون فوتبال باید سازوکارهای لازم برای حضور تیم راهیان در رقابت های لیگ دسته اول فوتبال کشور  را فراهم کند. 

سازمان لیگ فوتبال در فصل ۹۴ – ۹۳ تعداد تیم‌های حاضر در لیگ‌های فوتبال کشور را کاهش داد که اجرای این تصمیم در هفته های انتهایی لیگ دسته اول باعث سقوط تیم راهیان( شیرین فراز سابق) کرمانشاه به لیگ دسته دوم شد.

مدیرعامل باشگاه راهیان که نسبت به این تصمیم سازمان لیگ معترض بود و اعلام دیرهنگام این مصوبه را خلاف مقررات می دانست، پیگیری هایی را از طریق  فدراسیون انجام داد، اما زمانی که از رسیدگی مسئولین فدراسیون ناامید شد، شکایتش را از طریق مراجع قضایی پیگیری کرد، تا اینکه زمستان سال ۱۳۹۹ توانست حکم دیوان عالی کشور را برای بازگشت تیمش به لیگ دسته اول فوتبال بگیرد.

علیرغم اینکه دیوان عالی کشور حکم به بازگشت تیم راهیان به لیگ دسته اول فوتبال داده بود، اما مسئولین فدراسیون فوتبال به این دلیل که باشگاه راهیان نباید شکایتش را به مرجعی خارج از فدراسیون می برد، به این رای تمکین نکردند، با اینحال مسئولین استانی و باشگاه راهیان پیگیری هایی را از طریق فدراسیون انجام دادند تا اینکه در نهایت توانستند رای به بازگشت تیمشان به رقابت های لیگ دسته اول را بگیرند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»